Άπαντες παρόντες στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Άπαντες παρόντες στον Παναιτωλικό

bet365

Με όλους τους παίκτες να είναι παρόντες έγιναν οι σημερινές προπονήσεις του Παναιτωλικού, με τον Μύγα να συνεχίζει με ατομικό. Στη φυσική κατάσταση δούλεψαν οι Ετζενγκουέλε, Μπεχαράνο, Κέβιν.

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Η πρωινή περιελάμβανε αποκατάσταση με ασκήσεις ενδυνάμωσης και αερόβιο τρέξιμο για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τον Αίολο. Στην απογευματινή ο Μάκης Χάβος είδε όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος στις ασκήσεις με μπάλα-συναρμογή, κατοχής της μπάλας και τακτικής με συγκεκριμένους περιορισμούς.

Βέβαια, ο Μύγας ακολούθησε το μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό, ενώ με το πέρας αυτού οι Ετζενγκουέλε, Μπεχαράνο, Κέβιν δούλεψαν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών στο Καρπενήσι θα συνεχιστεί αύριο με δύο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα