Πρόβλημα με Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πρόβλημα με Περέιρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Μπορεί να προπονείται με τον ΠΑΟΚ, όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ο Φακούντο Περείρα και ο λόγος είναι πως η «πρώην» ομάδα του αξιώνει ένα ποσό για να γίνει η μεταγραφή.

Ο λόγος που δεν έχει ακόμα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ο Φακούντο Περέιρα είναι πως η Σαν Λουίς αξιώνει ένα ποσό για να αφήσει τον παίκτη να πάρει μεταγραφή στον Δικέφαλο. Οι «ασπρόμαυροι» λένε πως οι εκπρόσωποί του υποστήριξαν ότι ο Περέιρα είναι ελεύθερος και ότι δεν τον δεσμεύει κανένα συμβόλαιο.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν μετά απ’ αυτή την εξέλιξη να ξεκαθαρίσουν στους εκπροσώπους του παίκτη ότι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι να έρθει ως ελεύθερος ο Περέιρα, αλλιώς η μεταγραφή θα χαλάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα