Στην Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Στην Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την Ιερά Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα που το απόγευμα θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Την ιστορική Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας, στον Προυσσό Ευρυτανίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Πετράκη, τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου, Χρήστο Τσελιόπουλο και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο.

Στην μονή φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Η εικόνα της Παναγίας είναι τύπου Οδηγήτριας και είναι επιχρυσωμένη με αργυροεπίχρυση ένδυση, δώρο του στρατηγού Γεωργίου Καραϊσκάκη, που φιλοξενούνταν στη Μονή την περίοδο της επανάστασης του 1821! Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, η ομάδα θα προπονηθεί κανονικά το απόγευμα και θα δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα