Αλλαγή στο φιλικό της Καλλονής με Βαλ Ρεντένα

Νίκος Τσιώκος
Αλλαγή στο φιλικό της Καλλονής με Βαλ Ρεντένα

bet365

Αλλαγή στην ημερομηνία έγινε στο φιλικό της Καλλονής με τη Βαλ Ρεντένα στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μυτιλήνης.

Μία αλλαγή στα φιλικά της ανακοίνωσε σήμερα η Καλλονή. Συγκεκριμένα, άλλαξε ημερομηνία το ματς με τη Βαλ Ρεντένα, καθώς μεταφέρθηκε για τις 23 Ιουλίου από τις 22, όπως αρχικά είχε οριστεί. Αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό του συλλόγου της Μυτιλήνης επί ιταλικού εδάφους, τη στιγμή που την αμέσως επόμενη (24/7) έχει οριστεί το φιλικό με την Κόβεντρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως η φιλική αναμέτρηση με την τοπική Βαλ Ρεντένα στο Λοδρόνε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Ιταλία θα διεξαχθεί στις 23 Ιουλίου (και όχι 22 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί) στις 18:30 ώρα Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα