«Ο Σουάρες χρειάζεται ψυχίατρο»

Θοδωρής Βασίλης
«Ο Σουάρες χρειάζεται ψυχίατρο»

bet365

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα, τόνισε ότι ο Σουάρες χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην FIFA για το γεγονός ότι δεν τον αφήνει να βρεθεί ούτε καν στο γήπεδο!

«Προέρχεται από φτωχή οικογένεια και η κύρια εξυπνάδα του είναι στα πόδια. Είναι καλύτερο να τον πάνε σε ένα νοσοκομείο, για να δει έναν ψυχίατρο. Δεν καταδικάζω τις αθλητικές κυρώσεις. Αυτά που καταδικάζω είναι συγκεκριμένα πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την τιμωρία. Το ότι δεν μπορεί να πάει σε προπονητήριο ή να δει τους συμπαίκτες του ή απλώς να βρεθεί σε ένα γήπεδο. Ακόμη δεν μπορεί να παραβρεθεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση που αφορά το ποδόσφαιρο» ανέφερε αρχικά ο Μουχίκα για να προσθέσει:

«Είναι τρελό! Ούτε καν η κυβέρνηση δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κάποιον να μπει σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, χωρίς την υπογραφή του δικαστή. Η FIFA έρχεται και λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει για τέσσερις μήνες»

Τέλος, ο πρόεδρος της Ουρουγουάης επιτέθηκε στους ανθρώπους της FIFA: «Πιστεύω ότι η FIFA έχει τη νοοτροπία των γέρων ανθρώπων. Θέλουν να φαίνεται πως έχουν μάθει από τα λάθη τους όμως δεν το κάνουν ποτέ. Το μόνο που καλλιεργούν είναι μίσος. Αυτό που χρειάζεται ο Σουάρες είναι κάποιον να του δώσει μία χείρα βοηθείας. Τώρα θα δούμε τον Σουάρες να παίζει δίπλα στον Νεϊμάρ και τον Μέσι. Δεν ξέρουμε πότε θα είναι αυτό όμως».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα