Φιλικό: Φιορεντίνα - Καλλονή 3-0

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Φιορεντίνα - Καλλονή 3-0

bet365

Στο πρώτο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους η Καλλονή, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, όμως είχε αρκετά κενά στην άμυνα και ηττήθηκε 3-0 από τη Φιορεντίνα σε ένα δυνατό... τεστ.

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους έδωσε σήμερα η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης έδωσε ένα δυνατό... τεστ απέναντι στη Φιορεντίνα, στην οποία έβαλε δύσκολα. Η ΑΕΛΚ είχε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και οι «βιόλα» τα βρήκαν... σκούρα μέχρι το 41', παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είχε πολλά κενά στην άμυνα.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Καλλονή ήταν στο 6', όταν το δυνατό πλασέ του Καμαρά έφυγε άουτ, ενώ το δυνατό σουτ του Λεοζίνιο στο 15' μπλόκαρε ο Νέτο. Τελικά, οι γηπεδούχοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 41', με τον Ίλισιτς να μένει μόνος του έξω από την περιοχή και να νικάει τον Χογκ με ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές, ενώ υπήρξαν και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, που έφεραν νεύρα και την αποβολή του τεχνικού του συλλόγου της Λέσβου στα τελευταία λεπτά. Ο Μπερναντέσι με κεφαλιά έγραψε το 2-0 στο 56', ενώ ο Μάριο Γκόμεζ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με την εκπνοή του αγώνα. Πάντως, ο Ματζουράκης έμεινε ικανοποιημένος γενικά από τα όσα έδειξαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας τα θετικά.

Η σύνθεση της Καλλονής

Χογκ, Αναστασιάδης (46' Μπαρέρα), Βαλιός, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (46' Πιπίνης, 60' Πελεκάνος), Καλτσάς (70' Κριπιντίρης), Κεϊτά (60' Γιώργου), Μανούσος (46' Μίνγκας), Λεοζίνιο (60' Αμπντούλ), Καμαρά (46' Στεφάνοβιτς), Χουάνμα (70' Κύπρου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα