Ανελκά για Σταντάρ

Ανελκά για Σταντάρ

Νίκος Μαρούδας
Ανελκά για Σταντάρ

bet365

Το δικό της μεταγραφικό «μπαμ» προσπαθεί να κάνει η Σταντάρ Λιέγης, με την απόκτηση του Νικολά Ανελκά!

Μία μέρα μετά την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που έφερε την Σταντάρ Λιέγης απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι Βέλγοι προσπαθούν να κάνουν το... μπαμ με την απόκτηση του Ανελκά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία, η αντίπαλος του «τριφυλλιού» έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Γάλλο επιθετικό και περιμένει την απάντησή του.

Όπως μάλιστα αναφέρει η «Sud Presse», οι δύο πλευρές είναι σε αρκετά προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται να απομένει μόνο ένα τελικό ραντεβού για να κλείσει αυτή η μεταγραφή.

Σίγουρα το όνομα του Ανελκά είναι από αυτό που λέμε μεγάλο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο 35χρονος, πλέον, διεθνής επιθετικός δεν θυμίζει σε τίποτα τον Γάλλο που σκορπούσε πανικό στις αντίπαλες άμυνες τα περασμένα χρόνια...

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως την περασμένη σεζόν στην Γουέστ Μπρομ αγωνίστηκε μόλις 11 φορές και σκόραρε 2 τέρματα. Στην θητεία από την Γιουβέντους πέρασε επίσης και δεν ακούμπησε με 2 συμμετοχές και κανένα τέρμα, ενώ στην Σανγκάι στην οποία αγωνίστηκε αμέσως μετά την καριέρα του στην Τσέλσι, κατάφερε σε 22 παιχνίδια να σκοράρει μόλις 3 φορές!

Οι αριθμοί από μόνοι τους λοιπόν, δείχνουν πως ακόμα και αν η Σταντάρ αποκτήσει τον Γάλλο, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει λόγος μεγάλης ανησυχίας, καθώς η... μπογιά του έχει πια περάσει.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα