Δεν τα παρατάει για Μασούντ η ΑΕΚ

Δεν τα παρατάει για Μασούντ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Δεν τα παρατάει για Μασούντ η ΑΕΚ

bet365

Ο Σοζέι Μασούντ δεν απάντησε ούτε την Παρασκευή στην ΑΕΚ, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν κλείνουν την πόρτα στον Ιρανό.

Παράταση παίρνει η υπόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού για την Ένωση. Ο Μασούντ έχει ως γνωστόν στο... περίμενε εδώ και καιρό την ΑΕΚ, δίνοντας προτεραιότητα στην Ισπανία, όμως εξακολουθεί να μη βρίσκει αυτό που θέλει. Η deadline ήταν θεωρητικά χθες για τον παίκτη, αλλά ο Ιρανός δεν απάντησε ποτέ στους «κιτρινόμαυρους» αν αποδέχεται ή όχι την πρότασή τους, που είναι και η καλύτερη που έχει στα χέρια του.

Το γεγονός αυτό θα έπρεπε θεωρητικά να του κλείνει οριστικά την πόρτα για την ΑΕΚ, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ωστόσο, με τους «κιτρινόμαυρους» να μπαίνουν σε ένα παιχνίδι... τακτικής σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Όπως αναφέρεται στον Δικέφαλο είναι διατεθειμένοι να δώσουν κι άλλο χρόνο στον Μασούντ, χωρίς ωστόσο να τον πιέζουν. Οι μέρες που περνούν εξάλλου είναι κατά του 30χρονου άσου και υπό αυτό το πρίσμα, στην Ένωση δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.

Ακόμα κι αν πάρει αρνητική τροπή πάντως το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει πάντα έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μη μείνει εκτεθειμένη η ΑΕΚ και... τρέχει την τελευταία στιγμή για να καλύψει το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα