Τσακώθηκαν για τη φανέλα του Ζλάταν!

Τσακώθηκαν για τη φανέλα του Ζλάταν!

bet365

Απίστευτο κι όμως... γερμανικό. Παίκτες της Λειψίας τσακώθηκαν για το ποιος θα πάρει τη φανέλα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στο φιλικό με την Παρί Σ.Ζ.!

Η παρουσία των μεγάλων αστεριών των πρωταθλητών Γαλλίας στη Λειψία της Γερμανίας για τη φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας (ανέβηκε φέτος στη Β' Γερμανίας) με τους Παριζιάνους, προκάλεσε το ενδιαφέρον 35 χιλ. και πλέον φιλάθλων που πήγαν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι. Εκείνος φυσικά που ξεχώριζε δεν ήταν άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον Σουηδό άσο μάλιστα να γίνεται η αιτία για γερμανικό... εμφύλιο!

Ο «Ίμπρα» αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο πριν γίνει αλλαγή στην ανάπαυλα και κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, ο αρχηγός της Λειψίας, Ντάνιελ Φραν έσπευσε κοντά του για να πάρει τη φανέλα του. Λογάριαζε ωστόσο χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς την ίδια στιγμή ο σταρ της Παρί έδειχνε με το χέρι του τον συμπαίκτη του Γερμανού, Τέρενς Μπόιντ μιας κι ο άλλοτε στράικερ της Ραπίντ είχε προλάβει να... καπαρώσει τη φανέλα του Ζλάταν, πριν την έναρξη του αγώνα!

«Την έχω υποσχεθεί σε αυτόν», ήταν η ατάκα του Σουηδού στον Φραν, για να ακολουθήσει καυγάς του κάπτεν της Λειψίας με τον Μπόιντ, λέγοντας μάλιστα πως: «Αυτό είναι ασέβεια. Δεν πρόκειται βέβαια να υπάρξει πρόβλημα, αύριο έχουμε πάλι προπόνηση», για να απαντήσει ο Μπόιντ ακολούθως: «Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη. Η παρεξήγηση λύθηκε».

Τη λύση πάντως φαίνεται ότι την έδωσε οριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς στο φινάλε του αγώνα, δηλώνοντας πως: «Έχω άλλη μία στεγνή φανέλα εδώ. Αυτή μπορεί να την πάρει ο αρχηγός», για να μείνει ικανοποιημένος και ο Φραν, έστω και... χωρίς τον ιδρώτα του 33χρονου σταρ.

 

Τελευταία Νέα