Σε livestreaming το φιλικό της Καλλονής με Φιορεντίνα

Νίκος Τσιώκος
Σε livestreaming το φιλικό της Καλλονής με Φιορεντίνα

bet365

Σε livestreaming θα μεταδοθεί το πρώτο φιλικό της Καλλονής επί ιταλικού εδάφους με τη Φιορεντίνα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Μυτιλήνης.

Η Καλλονή βρίσκεται από χθες στην Ιταλία και αύριο, Σάββατο, θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος θα είναι η Φιορεντίνα και το ματς θα ξεκινήσει στις 18:30 ώρα Ελλάδας. Μάλιστα, θα έχει και μετάδοση μέσω livestreaming από το κανάλι των «βιόλα», όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Λέσβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Με την Φιορεντίνα ανοίγει αύριο για την Καλλονή μας ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας της στην Ιταλία. Το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 18.30 το απόγευμα ώρα Ελλάδος στο προπονητικό της κέντρο στη Μοένα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί με livestreaming από τον παρακάτω ιστότοπο:
http://it.violachannel.tv/?lang=it

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα