Ο Πουλίδο εκτός πρεμιέρας, κράξιμο από οπαδούς

Ο Πουλίδο εκτός πρεμιέρας, κράξιμο από οπαδούς

Ο Πουλίδο εκτός πρεμιέρας, κράξιμο από οπαδούς

bet365

Το σήριαλ... Πουλίδο τελειώνει, ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για την πρεμιέρα και οι οπαδοί της Τίγκρες τον «κράζουν» για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Θέμα... ωρών είναι πλέον η έλευση του Αλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Μεξικάνους, βάζοντας έτσι τέλος στο... σήριαλ του καλοκαιριού. Ο παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ατλας, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Τον λόγο πλέον έχει η Ομοσπονδία της χώρας, δεν έχει δηλώσει τον παίκτη και είναι σε επαφές με τον μάνατζέρ του και τον σύλλογο, ώστε να δώσει οριστική λύση στο θέμα. Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στους Πειραιώτες και ο κόσμος της μεξικάνικης ομάδας άρχισε το... κράξιμο. Οι οπαδοί της δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος τους παίκτες θα αποχωρήσει και βγάζουν την οργή τους στα social media. Μάλιστα, είναι πιθανό ο παίκτης να μην έρθει στην Ελλάδα, αλλά να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εξάλλου, ο Πουλίδο πριν υπογράψει πέρασε ιατρικές εξετάσεις στην Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα