Τελειώνει το σίριαλ Μασούντ στην ΑΕΚ

Τελειώνει το σίριαλ Μασούντ στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Τελειώνει το σίριαλ Μασούντ στην ΑΕΚ

bet365

Ημέρα... ξεκαθαρίσματος για την υπόθεση του Σοζέι Μασούντ στην ΑΕΚ, με τον παίκτη πάντως να μην έχει απαντήσει ακόμα και τις ενδείξεις να οδηγούν σε «ναυάγιο».

Σε κανονικό σίριαλ μετατράπηκε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ιρανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποτελεί τον Νο1 στόχο της για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Η πλευρά του διεθνούς άσου μετά από... σωρεία παρατάσεων που είχε ζητήσει στις κρούσεις που του έγιναν από την ΑΕΚ, δεσμεύτηκε ότι θα δώσει την Παρασκευή την απάντηση του, ώστε να δοθεί οριστικό τέλος -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- στην υπόθεσή.

Όλα δείχνουν ωστόσο πως ο Μασούντ θα... συνεχίσει το ψάξιμο στο εξωτερικό και δη στην Ισπανία που αποτελεί προτεραιότητά του, κάτι που αυτομάτως σημαίνει οριστικό «ναυάγιο» για την Ένωση, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να προχωράει στις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ήδη κάποιες περιπτώσεις στα υπόψιν του, με το δεδομένο για την ώρα να είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να δώσουν συμβόλαιο μεγαλύτερο των 200-250 χιλ. ευρώ τον χρόνο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα