Τι έδειξαν οι ερυθρόλευκοι πιτσιρικάδες

Τι έδειξαν οι ερυθρόλευκοι πιτσιρικάδες

Δημήτρης Τομαράς
Τι έδειξαν οι ερυθρόλευκοι πιτσιρικάδες

bet365

O Mίτσελ απέσπασε πολύ καλά σχόλια για την κίνησή του να πάρει αρκετούς πιτσιρικάδες μαζί του στο Ζέεφελντ. Το gazzetta.gr γράφει για τις επιδόσεις τους. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Δύο γκολκίπερ και πέντε παίκτες για διάφορες θέσεις σε άμυνα και επίθεση για το δεύτερο μέρος της αξιολόγησης των παικτών του Ολυμπιακού που ήταν στο Ζέεφελντ. Τα πιτσιρίκια του Μίτσελ έδειξαν πως έχουν ταλέντο, ποδοσφαιρικό θράσος και πάθος και πως τουλάχιστον κάποιοι εξ αυτών θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Σε αυτήν την κατηγορία μπαίνει και ο Ανδρέας Γιαννιώτης αν και μεγαλύτερος. Την πιο καλή προετοιμασία φέτος πάντως την έκαναν από τους μικρούς οι Μανόλης Σαλιάκας και Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ειδικότερα:

Νίκος Βέργος: Ο γεννημένος στις 13/01/1996 επιθετικός είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ και στα άκρα. Ο Μίτσελ έκανε διάφορες δοκιμές μαζί του στην διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Βέργος έβαλε τα δυνατά του και αν και είχε κάποια σκαμπανεβάσματα κυρίως λόγω προβλημάτων τραυματισμών που τον άφησαν λίγο πίσω, έδειξε τις δημιουργικές και επιθετικές του αρετές του. Σκόραρε μόνο στις προπονήσεις. Αγωνίστηκε με τη Ντιναμό σε ρόλο κρυφού κυνηγού. Θα πάρει και άλλες ευκαιρίες από τον Μίτσελ.

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Μετά τους Ρομπέρτο και Μπάλας Μέγιερι είναι ο γκολκίπερ που έκανε την πιο καλή προετοιμασία. Έδειξε πως είναι πραγματικά καλός πορτιέρο. Με πολλές καλές επεμβάσεις και χύνοντας πολλά κιλά ιδρώτα στις προπονήσεις και τις φιλικές αναμετρήσεις. Ο Λευτέρης Χουτεσιώρης έπαιξε και στα δύο φιλικά και ήταν ιδιαίτερα καλός. Ήταν μάλιστα ο μόνος γκολκίπερ απ' όσους χρησιμοποιήθηκαν που δεν δέχθηκε γκολ ούτε στο ματς με την Κράσνονταρ ούτε σε αυτό με τη Ντιναμό Κιέβου. Είναι γεννημένος στις 20/07/1994 με τον Μίτσελ να τον έχει πάρει από πέρυσι σε αποστολές της πρώτης ομάδας ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζί με τον Ανδρέα Γιαννιώτη θα... μονομαχήσουν για την θέση του Νο3 κάτω από την εστία.

Πραξιτέλης Βούρος: Ο Πραξιτέλης Βούρος (γεννηθείς στις 05.05.95) που είναι ένας πολυσύνθετος αμυντικός και παίζει έως και αμυντικό χαφ πάλεψε αρκετά και στις προπονήσεις και όποτε αγωνίστηκε σε φιλικούς αγώνες. Στο πλευρό πολύ έμπειρων μπακ ή πιο νεαρών. Η απειρία του του στοιχίζει σε πρώτη φάση λάθη σε τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις όμως είχε και ορισμένες πολύ καλές στιγμές. Όπως στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου που διόρθωσε λάθος του Αμπιντάλ κόβωντας μία επικίνδυνη επίθεση των αντιπάλων. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για την πρώτη ομάδα. Θέλει τον χρόνο του.

Μανόλης Σαλιάκας: Ο γεννημένος στις 12.09.96 δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός απέδωσε τα μέγιστα στην προετοιμασία είτε σε επίπεδο προπονήσεων είτε σε αυτό των αγώνων. Ουσιαστικά ήταν ο καλύτερος από όλους τους πιτσιρικάδες. Μαζί με τον Χουτεσιώτη έχουν κάνει την πιο καλή προετοιμασία. Πήρε και χρόνο συμμετοχής με την Κράσνονταρ. Είχε μία διαρκή ανοδική πορεία. Έχει και εξαιρετικό πόδι για σέντρες και στημένα. Ο Ισπανός τεχνικός τον έβαζε αρκετές φορές να χτυπάει στημένα (κυρίως κόρνερ) με τον νεαρό Σαλιάκα να το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Γιώργος Στρέντζος: Ο γεννημένος στις 06/07/95 δούλεψε για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν. Στην πρώτη του προετοιμασία με τον Ολυμπιακό έκανε βήματα προόδου. Ημέρα με την ημέρα γινόταν όλο και καλύτερος. Έχει ακόμα όμως δουλειά να κάνει για να φτάσει εκεί που θέλει και που πρέπει. Προσόντα για να γίνει ένας καλός γκολκίπερ υπάρχουν. Το θέμα είναι να τα αξιοποιήσει και άλλο και να προχωρήσει.

Αντώνης Βατουσιάδης: Γεννήθηκε την 01/04/96 και παίζει στόπερ και αριστερό μπακ. Ο νεαρός Βατουσιάδης σαφώς και δεν είχε την αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα των άλλων πιτσιρικάδων. Το γεγονός πως δεν έχει παραστάσεις από την πρώτη ομάδα τον δυσκόλεψε αρκετά ενώ το επίπονο πρόγραμμα και οι πολλές προπονήσεις σίγουρα τον... ταλαιπώρησαν όπως και τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες. Του χρόνου σίγουρα θα είναι σε πιο καλό επίπεδο και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα.

Ανδρέας Γιαννιώτης: Ο... μεγάλος της παρέας αφού είναι γεννημένος το 1992. Ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία καθώς αρχικά επρόκειτο να δοθεί δανεικός. Εάν τον συγκρίνει κανείς με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη διαπιστώνει πως υστέρησε στις προπονήσεις στο Ζέεφελντ. Στον Ολυμπιακό όμως τον εκτιμούν πολύ για το κορμί του και το ταλέντο του και τον υπολογίζουν αρκετά. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης πάντως δεν απέδειξε πως είναι σε ιδανική κατάσταση. Ακόμα και έτσι "παλεύει" για να μείνει ως 3ος γκολκίπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα