Ευχαριστημένοι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Ευχαριστημένοι στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα από την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, με άπαντες να έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Αναγεννημένος ο Τσάβες...

Ευχάριστη είναι η αρχική εικόνα του ΠΑΣ μετά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, με τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν χαρούμενοι με την έως τώρα εικόνα, ειδικά μετά το 3-1 επί του Λεβαδειακού στο πρώτο φιλικό τεστ.

Ο Γιάννης Πετράκης, εκτός όλων των άλλων μπορεί να... τρίβει τα χέρια του και με την παρουσία του Τσάβες στην προετοιμασία. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει αναγεννημένος, κάτι φυσικά που αφήνει απόλυτα χαρούμενο τον προπονητή του. Από εκεί και πέρα, ο Φατιόν που δοκιμάζεται στις τελευταίες προπονήσεις, ναι μεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις αν και είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο για να αποκτηθεί θα πρέπει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πιάνει θέση ξένου.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις τωνΣέποβιτς και Λεάντρο, από τον ΠΑΣ είναι ξεκάθαροι πως δεν ασχολούνται με κανέναν από τους δύο για την ενίσχυση της ομάδας.

Επίσης, στον ΠΑΣ έχουν αποφασίσει να μην αποκτήσουν τρίτο γκολκίπερ και την θέση αυτή θα έχει στο ρόστερ ο Κολιοφούκας από την ομάδα Κ20 και τέταρτος θα είναι ο Παππάς από την Κ17, μια κίνηση που δείχνει πόσο πιστεύουν τα παιδιά από τα Ιωάννινα στον ΠΑΣ.

Επόμενο φιλικό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά του πρώην προπονητή του ΠΑΣ, Γιάννη Χριστόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα