Ισά: «Ελπίζουμε να έχουμε στις ΗΠΑ τον φορ»

Ισά: «Ελπίζουμε να έχουμε στις ΗΠΑ τον φορ»

Δημήτρης Τομαράς
Ισά: «Ελπίζουμε να έχουμε στις ΗΠΑ τον φορ»

bet365

Ο Ισά μίλησε για τις προσπάθειες του Ολυμπιακού να κλείσει άμεσα τις τελευταίες του μεταγραφές και κυρίως τον φορ αλλά και για τον Μαζουάκου. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ αμέσως μετά την προπόνηση της Πέμπτης για τα τρέχοντα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Αναφέρθηκε στον επιθετικό και τον στόχο να κλείσει το συντομότερο δυνατόν (μην αποκλείοντας να υπάρξουν εξελίξεις την Δευτέρα) αλλά και στην υπόθεση του Αρτούρ Μαζουάκου για τον οποίο στο Λιμάνι περιμένουν τα έγγραφά του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και τυπικά. Ειδικότερα o Πιέρ Ισά τόνισε:
Για τις μεταγραφές: Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Προσπαθούμε ώστε οι επόμενες μεταγραφές μας, να είναι μαζί μας στις ΗΠΑ. Ίσως να έχουμε εξελίξεις την Δευτέρα. Αυτός είναι στόχος. Να ολοκληρώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τις τελευταίες προσθήκες μας.
Για τον προγραμματισμό και τις γρήγορες προσθήκες: Ξέραμε τι θέλαμε από την αρχή για τη νέα χρονιά. Είχαμε προετοιμαστεί από νωρίς. Ο προπονητής γνώριζε καλά το τι ζητούσε και έτσι προχωρήσαμε. Ο κόουτς είναι ευχαριστημένος από τις προσθήκες μας.
Για τον φορ: Για να μην τον βλέπετε εδώ σημαίνει πως γίνεται προσπάθεια για να κλείσει ο παίκτης. Ψάχνουμε για κάτι καλό και ελπίζουμε να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις.
Για τον Μαζουάκου: Είναι σε καλό δρόμο. Είμαστε στην διαδικασία οριστικοποίησης της μεταγραφής του. Ουσιαστικά περιμένουμε τα χαρτιά του. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους χρόνους. Για το πότε θα έρθουν ακριβώς. Πριν δεν ξέραμε με ποιόν να μιλήσουμε στην Βαλενσιέν. Δεν υπήρχε κάποιος. Τώρα που υπάρχει κάποιο άτομο στην διοίκηση και μπορούμε να συζητήσουμε, κάναμε την επαφή και περιμένουμε τα έγγραφα για τον παίκτη. Δεν θέλουμε να κάνουμε κόλπα με κανέναν και καμία ομάδα. Ως Ολυμπιακός θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί με όλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα