Στέλνουν Αντέγιο στην Καλλονή οι Ιταλοί

Νίκος Τσιώκος
Στέλνουν Αντέγιο στην Καλλονή οι Ιταλοί

bet365

Κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Νιγηριανού στόπερ, Ντάνιελ Αντέγιο, είναι η Καλλονή σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία.

Σε αναζήτηση στόπερ βρίσκεται η Καλλονή και οι Ιταλοί στέλνουν στη Μυτιλήνη τον Ντάνιελ Αντέγιο. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com τονίζει πως η ομάδα της Λέσβου είναι κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Νιγηριανού, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Ρετζίνα.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αποχαιρετά τον παίκτη θεωρώντας δεδομένη τη μεταγραφή του στην ΑΕΛΚ. Πάντως, η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο για την Ιταλία και το Λονδρόνε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές εκεί με τον ποδοσφαιριστή, εφόσον βέβαια έχει βάση το δημοσίευμα αυτό.

Το who is who

Ο Ντάνιελ Αντέγιο γεννήθηκε 7 Αυγούστου 1989 στην περιοχή Κάτσια Καντούνα της Νιγηρίας. Το 2007 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρετζίνα και το 2009 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, μέτρησε 8 συμμετοχές και 1 ασίστ στη Serie A, 153 εμφανίσεις, 3 γκολ και 1 ασίστ στη Serie B και 11 συμμετοχές στο Κόπα Ιτάλια. Φέτος η Ρετζίνα υποβιβάστηκε στη Serie C και στις αρχές Ιουλίου έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα