Με δοκιμές η Καλλονή στην Ιταλία

Νίκος Τσιώκος
Με δοκιμές η Καλλονή στην Ιταλία

bet365

Η Καλλονή θα αναχωρήσει αύριο για την Ιταλία, με τον Γιάννη Ματζουράκη να παίρνει μαζί του τους υπό δοκιμήν Ισά Αμπντούλ Ραζάκ, Παναγιώτη Πελεκάνο και τον Γιάννη Γιώργου από την Κ20.

Έτοιμη για την αναχώρηση για την Ιταλία είναι η Καλλονή, ώστε να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα μεταβεί αεροπορικώς αύριο το πρωί στην Αθήνα για να «πετάξει» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο της Μαλπένσα στο Μιλάνο.

Από εκεί η αποστολή θα πάει οδικώς στο ξενοδοχείο στο Λονδρόνε, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Ιουλίου. Σε αυτή βρίσκονται 26 παίκτες, με τον Γιάννη Ματζουράκη να παίρνει μαζί του τόσο τους υπό δοκιμήν Ισά Αμπντούλ Ραζάκ, Παναγιώτη Πελεκάνο, όσο και τον Γιάννη Γιώργου από την ομάδα Κ20.

Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Άντριου Χογκ, Κωνσταντίνος Δαύκος, Γιώργος Χωριανόπουλος, Ανέστης Αναστασιάδης, Μιχάλης Κριπιντίρης, Ευστράτιος Βαλιός, Ραούλ Γιορέντε, Πολ Κεϊτά, Μάρκος Μπαρέρα, Χουάνμα, Τσίμο Ναβάρο, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, Χρήστος Πιπίνης, Λεάντρο, Χρήστος Μίνγκας, Ραφαήλ Γιουκάρης, Γιάννης Γιώργου, Νίκος Καλτσάς, Δημήτρης Βλαστέλλης, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Μπουρούς, Θεοδόσιος Κύπρου, Ανέστης Αγρίτης, Ανρί Καμαρά, Ισά Αμπντούλ Ραζάκ, Παναγιώτης Πελεκάνος.

Η αποστολή της ομάδας του νησιού της Λέσβου θα απαρτίζεται από το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή, τον συνεργάτη του Θαλή Θεοδωρίδη, τον γυμναστή Μερτ Ιζμπιλίρ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση.

Οι βοηθοί φυσιοθεραπευτή Δημήτρης Καϊδώνης και Θοδωρής Τάκας θα απαρτίζουν το ιατρικό επιτελείο, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν ο φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης και ο Δημήτρης Αγγελώνιας που θα εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού γι' αυτό το χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό σκέλος υπενθυμίζουμε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ βρίσκονται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα και ενός στόπερ, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα