Θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Αμπέντ

Θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Αμπέντ

Νίκος Ρόλλας
Θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Αμπέντ

bet365

Αγγλικά δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί πως δεδομένα ο Αμπέντ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Εν αναμονή της απάντησης του Άλαν Πάρντιου στο αίτημα του Μεχντί Αμπέντ να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, βρίσκονται στο «τριφύλλι», όμως στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από την Νιούκαστλ.

Κάτι που επισημαίνουν και δύο από τις εφημερίδες που ασχολούνται αρκετά με το ρεπορτάζ των «ανθρακορύχων», η «The Journal», αλλά και η «Chronicle Live»...

Η πρώτη, στο ρεπορτάζ της για το φιλικό με την Όλνταμ αναφέρει πως «δεν περιμέναμε να δούμε τον Αμπέντ να αγωνίζεται τόσο από τη στιγμή που είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό».

Την ίδια ώρα η δεύτερη, αφού επισημαίνει το ραντεβού που θα έχει ο Μεχντί Αμπέντ με τον προπονητή της Νιούκαστλ, συμπληρώνει πως αυτό θα γίνει «για να σιγουρέψει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό που πέρασε την περσινή σεζόν ως δανεικός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα