«Μπορεί να πάει στην Ελλάδα ο Ντουρμάζ»

«Μπορεί να πάει στην Ελλάδα ο Ντουρμάζ»

«Μπορεί να πάει στην Ελλάδα ο Ντουρμάζ»

bet365

Επιμένουν να στέλνουν στον Ολυμπιακό τον Τζίμι Ντουρμάζ οι Τούρκοι, που μιλούν για πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ των Πειραιωτών.

Είναι δεδομένη η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ από τους πρωταθλητές και μία περίπτωση που βρίσκεται εδώ και καιρό στο προσκήνιο είναι αυτή του άσου της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Οι Τούρκοι μάλιστα εξακολουθούν να βλέπουν... Ολυμπιακό για το μέλλον του παίκτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Ντουρμάζ μπορεί να πάει στην Ελλάδα». Στο ρεπορτάζ της «medyaspor» γίνεται λόγος για πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ των «ερυθρολεύκων» στην Γκεντσλέρ, τη στιγμή που ο πρόεδρός της Ιλάν Καντσάβ εμφανίζεται να ζητάει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 25χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού.

Εκείνο ωστόσο που επισημαίνεται είναι ότι γίνονται σκέψεις για να... πέσουν οι απαιτήσεις της τουρκικής ομάδας, παραχωρώντας τον παίκτη χαμηλότερα από τις αρχικές της αξιώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα