«Δανεικός από Ολυμπιακό στην Άντερλεχτ ο Λεζεάρ»

«Δανεικός από Ολυμπιακό στην Άντερλεχτ ο Λεζεάρ»

«Δανεικός από Ολυμπιακό στην Άντερλεχτ ο Λεζεάρ»

bet365

Δεδομένη θεωρούν στο Βέλγιο τη μεταγραφή του Τζόναθαν Λεζεάρ στον Ολυμπιακό, κάνοντας ωστόσο λόγο για επικείμενο δανεισμό του στην Άντερλεχτ, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται.

Ο εξτρέμ της Μαλίν θεωρούνταν εδώ κι αρκετό καιρό κλεισμένος από τους Πειραιώτες και μάλιστα φερόταν να έχει υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του μεγάλου Λιμανού. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τους Βέλγους, που δίνουν ωστόσο μία νέα διάσταση στο μέλλον του παίκτη.

Ο Λεζεάρ άλλωστε ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται στην παρούσα φάση (εφόσον όντως έχει κλειστεί) από τον Ολυμπιακό και γι' αυτό τον λόγο αναφέρει ο Τύπος της χώρας πως η Άντερλεχτ θα τον ζητήσει δανεικό από τους «ερυθρόλευκους», αφού ψάχνει άμεσα λύσεις για την ενίσχυσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα