Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Στιλ

Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Στιλ

Νίκος Αθανασίου
Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Στιλ

bet365

Ο Παναθηναϊκός όντως ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λουκ Στιλ, ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Καπίνο.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λουκ Στιλ επιβεβαιώνονται, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr ο 29χρονος τερματοφύλακας είναι όντως μεταξύ των υποψήφιων για να καλύψουν το κενό που άφησε η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στην Μάιντς.

Ο Νίκος Ντάμπιζας στο ταξίδι που έκανε στην Αγγλία για τον Αμπέντ, συνέλλεξε στοιχεία για αυτόν, τον είδε σε DVD, πείστηκε σε μεγάλο βαθμό για τις ικανότητές του και έχει βάλει το όνομά του ψηλά στην λίστα με τους παίκτες που κοιτάζουν οι «πράσινοι».

Στα θετικά είναι και το γεγονός πως ο παίκτης δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει οτι δεν χρειάζεται ούτε χρήματα να δαπανηθούν, ούτε να χαθεί χρόνος με διαπραγματεύσεις με την Μπάνσλεϊ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα