Στήριξη... διαρκείας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Στήριξη... διαρκείας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Νίκος Ρόλλας
Στήριξη... διαρκείας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

bet365

Πάνω από 4.500 εισιτήρια διαρκείας έχουν ήδη διατεθεί από τους «πράσινους» και ο στόχος του sold out είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί.

Από την περσινή σεζόν, ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την στήριξη που παρείχε στον Γιάννη Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές του, αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας. Στεκόμενος πλάι του, όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, όπως για παράδειγμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.

Το κλίμα αυτό, όχι απλά αναμένεται να διατηρηθεί και φέτος, αλλά η στήριξη θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς ακόμη και ο πιο δύσπιστος έχει καταλάβει οτι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και λειτουργεί με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Κάτι που αποτυπώνεται και πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας...

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουν διατεθεί πάνω από 4.500 κομμάτια (οι εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι 5.009), από τα 10.000 που έχει θέσει σε κυκλοφορία η ΠΑΕ, αριθμός που μόνο ικανοποιητικός μπορεί να χαρακτηριστεί, δημιουργώντας αισιοδοξία για sold out των καρτών. Ειδικά μάλιστα αν σκεφτεί κανείς πως πέρυσι είχαν πουληθεί συνολικά περίπου 7.500...

Η κίνηση αναμένεται να ζωηρέψει ξανά από το τέλος του μήνα και μετά, όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί αν τελικά οι «πράσινοι» περάσουν τον πρώτο αντίπαλο και «σφραγίσουν» την συμμετοχή τους τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League...

Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτά τα 4.500 ελάχιστα αντιστοιχούν στο κομμάτι των οργανωμένων, το οποίο παραδοσιακά έχει την μερίδα του... λεόντος στα εισιτήρια διαρκείας, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον συνολικό αριθμό.

Ανακοίνωση της...13
Μάλιστα, την Τρίτη η «Θύρα 13» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Από σήμερα 15/07 μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια διαρκείας ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και όσοι δεν είχαν αγοράσει την περσινή χρονιά. θα κοστίζουν 220 ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή στον κάθε σύνδεσμο και μία οικονομική ενίσχυση των 10 ευρώ για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα