Ελαμπντελαουί: «Ήρθα για να αποδείξω τι αξίζω»

Ελαμπντελαουί: «Ήρθα για να αποδείξω τι αξίζω»

Δημήτρης Τομαράς
Ελαμπντελαουί: «Ήρθα για να αποδείξω τι αξίζω»

bet365

Είναι ένα από τα νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα του φετινού Ολυμπιακού. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί «συστήνεται» από το Ζέεφελντ μιλώντας για τον ίδιο και τους στόχους του. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Είναι ένας από τους νεοφερμένους που έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο Ζέεφελντ. Όση μπάλα όμως ξέρει άλλο τόσο ταπεινός, απλός, προσιτός και χαμογελαστός είναι. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στην προετοιμασία ως δεξί μπακ - χαφ δεν κρύβει την προτίμησή του για να βγαίνει στην επίθεση ενώ έχει έρθει στον Ολυμπιακό όχι μόνο για να παίξει και να καθιερωθεί αλλά και να πετύχει πολλά σε Ελλάδα και σε Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νορβηγός διεθνής (που είναι μαροκινής καταγωγής) αν και χαμηλών τόνων δεν κρύβει την αποφασιστικότητα και τις φιλοδοξίες του. O Ομάρ Ελαμπνελαουί είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ για:

Το πρώτο του σχόλιο για τις εντυπώσεις του στην ομάδα: Είναι πολύ καλή η πρώτη εντύπωση που έχω στην ομάδα. Νομίζω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου από όλους.

Την προσαρμογή του και πόσο εύκολη θα είναι: Ναι. Θα το έλεγα πως μου είναι εύκολο να προσαρμοστώ. Όλοι εδώ είναι πολύ καλοί μαζί μου.

Το πότε έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και την απόφασή του: Υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και κάποιο καιρό. Όχι τόσο έντονο στην αρχή. Στην πορεία έγινε πιο έντονο. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα ο Ολυμπιακός. Μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα πιο μεγάλη από εκεί που ήμουν. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία αυτή και να δείξω τι αξίζω.

Το τι ήξερε για τον Ολυμπιακό: Μπορεί να μη γνώριζα πολλά για την ιστορία του συλλόγου όμως είναι πολύ γνωστός στην Ευρώπη. Τον ήξερα. Διακρίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλες ομάδες και τον γνώριζα. Σιγά σιγά θα μάθω παραπάνω.

Το πόσο εύκολο ήταν να αποφασίσει να έρθει: Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο. Είχα και άλλες επιλογές. Στο τέλος όμως το να υπογράψω εκεί μου φάνηκε η πιο εύκολη επιλογή και η πιο σωστή. Τότε μου φάνηκε εύκολο. Όμως για καμία απόφαση δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολη.

Τα στοιχεία του: Είμαι ένας παίκτης με ταχύτητα και ενέργεια. Μου αρέσει πολύ το να έχω ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μου. Παίζω δεξί μπακ αλλά μου αρέσει να προωθούμαι και να παίζω και χαφ. Μου αρέσει η επίθεση. Θα δείτε λοιπόν έναν παίκτη με πολλή ενέργεια, ταχύτητα και μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα