H... μάχη των γκολκίπερ!

H... μάχη των γκολκίπερ!

Δημήτρης Τομαράς
H... μάχη των γκολκίπερ!

bet365

Οι Ρομπέρτο και Μπάλας Μέγιερι έχουν... καπαρώσει τις δύο θέσεις των γκολκίπερ με τους Λευτέρη Χουτεσιώτη και Ανδρέα Γιαννιώτη να... μάχονται για την μία που απομένει. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

O Ρομπέρτο και με βάση την προετοιμασία που κάνει αλλά και σύμφωνα με τις δυνατότητές του δεν χάνει με τίποτα την θέση με το Νο1 στην ερυθρόλευκη εστία. Είναι με διαφορά ο κορυφαίος γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο Μπάλας Μέγιερι από την άλλη παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος στην προετοιμασία χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν έχει... δρόμο ακόμα. Όπως και να έχει ο Ούγγρος θα είναι ο δεύτερος γκολκίπερ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.

Μένει όμως μία ακόμα θέση για τρεις τερματοφύλακες. Τους Λευτέρη Χουτεσιώτη, Ανδρέα Γιαννιώτη και Γιώργο Στρέντζο. Εξ αυτών των τριών ο Χουτεσιώτης έχει κάνει την καλύτερη προετοιμασία. Έχει δείξει ιδιαίτερα καλή εικόνα, είναι πολύ σταθερός, έχει πολύ καλή σωματοδομή για τερματοφύλακα ενώ είναι από πέρυσι στην πρώτη ομάδα με συμμετοχή στις αποστολές του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μίτσελ μάλιστα δουλεύει αρκετά μαζί του.

Στον Ολυμπιακό όμως έχουν μεγάλη πίστη και στις ικανότητες του Γιαννιώτη, που αρχικά επρόκειτο να δοθεί ξανά δανεικός. Όμως τα πλάνα άλλαξαν και μετέβη στο Ζέεφελντ. Έτσι έχει και αυτός ουσιαστικές πιθανότητες. Ο τρίτος της... παρέας των πιτσιρικάδων, Γιώργος Στρέντζος, προς το παρόν μαζεύει εμπειρίες και αποκτά παραστάσεις. Έχει κάνει δεδομένα και αυτός βήματα προόδου, σε σχέση με το πως ήταν την πρώτη ημέρα στο Ζέεφελντ. Ο Μίτσελ δεν θα αργήσει να πάρει τις αποφάσεις του και να ξεκαθαρίσει ποιοι δεν θα συνεχίσουν. Ας μην λησμονούμε πως οι δύο που θα κοπούν συμπεριλαμβάνονται στον αριθμό των 10-12 παικτών που θα τεθούν εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα