Χωρίς το χαρτί... ελευθερίας ο Τζιμπούρ!

Χωρίς το χαρτί... ελευθερίας ο Τζιμπούρ!

Gazzetta team
Χωρίς το χαρτί... ελευθερίας ο Τζιμπούρ!

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ επέστρεψε από την Αγγλία, ωστόσο ούτε αυτή τη φορά έχει στην κατοχή του το χαρτί της αγγλικής ομοσπονδίας που επιβεβαιώνει ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μπορεί η πλευρά του Αλγερινού φορ να διεμήνυε το προηγούμενο διάστημα ότι ο παίκτης έχει στην κατοχή του όλα τα χαρτιά για τη λύση του συμβολαίου του με τη Νότιγχαμ, ανάμεσα σε αυτά ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται και το έγγραφο της αγγλικής ομοσπονδίας που επιβεβαιώνει ότι ο «τρομοκράτης» είναι ελεύθερος.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις της Ένωσης και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι συζητήσεις θα γίνουν μόνο με την ελευθέρας του Τζιμπούρ στα χέρια. Μέχρι να συμβεί αυτό, ραντεβού δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κι όπως όλα δείχνουν η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει μερικές μέρες ακόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα