Ξανά κίνηση για Άμραμπατ!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά κίνηση για Άμραμπατ!

bet365

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται δυναμικά σύμφωνα με πληροφορίες για τον Νορντίν Άμραμπατ. Αναμονή για τα ευχάριστα για τον Άλαν Πουλίδο και πιθανές... εκπλήξεις.

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι ένας παίκτης με τον οποίο έχει ασχοληθεί εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός με την υπόθεση όμως τότε να μην προχωρά. Πλέον οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν για την περίπτωση του διεθνούς Μαροκινού χαφ προκειμένου να αποκτήσουν μία ακόμα λύση για τα άκρα της επίθεσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρά το γεγονός πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός φορ, όπως φαίνεται έχουν επανέλθει για την υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο, πως ο Μαροκινός φεύγει άμεσα από την Γαλατά, με την «Τσιμ Μπομ» να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ (στόχος του Ολυμπιακού).

Παράλληλα εντός της ερχόμενης εβδομάδας στο Λιμάνι αναμένουν τα ευχάριστα για τον Άλαν Πουλίδο. Εκτός αυτού πάντως υπάρχουν πληροφορίες και για πιθανές... εκπλήξεις από μεριάς των Πειραιωτών. Εκπλήξεις που μπορεί να αφορούν είτε το υπάρχον ρόστερ (καθώς οι... σειρήνες για αρκετούς παίκτες είναι πολλές) είτε μία ακόμα προσθήκη (ξέχωρα από φορ και αριστερό χαφ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα