Ο έλεγχος του Γκνιεβίνο!

Ο έλεγχος του Γκνιεβίνο!

Νίκος Αθανασίου
Ο έλεγχος του Γκνιεβίνο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει Ελλάδα και ο Νίκος Αθανασίου παραδίδει έλεγχο προόδου στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου.

Μετά από δέκα ημέρες προπονήσεων και δύο φιλικά επί πολωνικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει τα ξημερώματα της Δευτέρας στην βάση του και το gazzetta.gr... ακτινογραφεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου.

Στέφανος Κοτσόλης

Αν και στα 35 του, διανύει μια δεύτερη νιότη και αυτό μπορεί να το καταλάβει, όποιος παρακολούθησε τις προπονήσεις του Έλληνα πορτιέρο στην Πολωνία. Με την φυγή του Καπίνο και τον ερχομό ενός ξένου άσου, ο Κοτσόλης θα χτυπήσει στα ίσια θέση βασικού. Στα φιλικά κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Αλέξανδρος Ταμπάκης

Μεγάλο ταλέντο, εξαιρετικά στοιχεία αλλά επιτέλους πρέπει να πάρει παιχνίδια κάτω από τα δοκάρια πριν να είναι πολύ αργά. Για αυτό και θα πάει δανεικός στην Νίκη Βόλου. Η εμφάνιση του κόντρα στην Λέχια Γκντανσκ είναι ξεκάθαρα θέμα αυτοπεποίθησης και όχι ικανοτήτων.

Κώστας Κότσαρης

Ο πορτιέρο της ομάδας Νέων ήταν η... αποκάλυψη της προετοιμασίας. Σε αρκετές προπονήσεις ο πιτσιρικάς είχε εκπληκτικές επεμβάσεις, δείχνοντας τις ικανότητες του. Θέλει αρκετή δουλειά αλλά έχει τα προσόντα να καθιερωθεί στο μέλλον με την πράσινη φανέλα.

Δημήτρης Μυρθιανός

Πήρε την ευκαιρία από τον Γιάννη Αναστασίου στην προετοιμασία της Πολωνίας αλλά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Θέλει τσαγανό, ποδοσφαιρική μαγκιά και θράσος για να δείξεις πράγματα από τόσο μικρός.

Μανλτίν Υμεράι

Ένας από τους τρεις της... παρέας από την ομάδα Κ-20. Έδειξε να διαθέτει καλή τεχνική, σωστά τελειώματα ενώ στο πρώτο φιλικό με την Άρκα Γκντίνια είχε διάθεση και έδειξε καλά στοιχεία. Όπως και ο Μυρθιανός, έτσι και αυτός δεν είχε το απαιτούμενο ποδοσφαιρικό θράσος για να... βγει ένα βήμα μπροστά.

Χρήστος Μπούρμπος

Ενσωματώθηκε καθυστερημένα στην αποστολή του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας έστω και αργά την «μάχη» με τον ΟΦΗ. Δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που πρέπει. Τις επόμενες μέρες θα ρίξει το βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης για να είναι πανέτοιμος ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ματς με την Άρκα ήταν θετικός ενώ κόντρα στην Λέχια Γκντανσκ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Τάκης Σπυρόπουλος

Ξεκίνησε βασικός και στα δύο φιλικά. Ανασταλτικά δεν είχε ιδιαίτςρα προβλήματα, ωστόσο, δημιουργικά θα μπορούσε να δώσει περισσότερα πράγματα στην ομάδα του. Όσον αφορά τις προπονήσεις, έδειξε καλό πρόσωπο.

Γιώργος Κουτρουμπής

Σταθερός στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Πέρυσι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και είναι λογικό να υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από εκείνον, όπως και για την υπόλοιπη ομάδα.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Ο... τρελός των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού. Έβγαλε μπόλικο πάθος στις προπονήσεις, ξεχώρισε για τον δυναμικό του χαρακτήρα και εξελίσσεται με τον καιρό σε ηγετική μορφή. Καλός στο πρώτο φιλικό, του έβαλαν δύσκολα οι Πολωνοί στο δεύτερο και αντιμετώπισε προβλήματα. Ο Aναστασίου τον υπολογίζει για τα δεξιά και για το κέντρο της άμυνας.

Μέντες ντα Σίλβα

Τον είδαμε σε όλες τις ασκήσεις αλλά και στα φιλικά να παίζει ως στόπερ. Είναι πιθανό αν δεν είναι έτοιμος ο Σίλντενφελντ, να δούμε τον Ολλανδό να παίζει ως κεντρικός αμυντικός στα προκριματικά. Επαγγελματίας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της προπόνησης, δάσκαλος και παράδειγμα για τους πάντες.

Σπύρος Ρισβάνης

Ο νεαρός στόπερ είναι... σφουγγάρι. Έκανε άριστα όλες τις ασκήσεις τακτικής και με το κεφάλι χαμηλά θα αποτελέσει και φέτος μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν των «πρασίνων».

Νάνο

Για τον Ισπανό μπακ... αποκάλυψη του περυσινού πρωταθλήματος ήταν η πρώτη του προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό. Από τους πιο αθλητικούς παίκτες της ομάδας, σου δίνει την εντύπωση πως δεν κουράζεται ποτέ. Στα φιλικά θα μπορούσε και καλύτερα, ειδικά ανασταλτικά στο ματς με την Λέχια Γκντανσκ, όπου είχε «θέματα».

Διαμαντής Χουχούμης

Δούλεψε αρκετά στις προπονήσεις αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα στα φιλικά, παίζοντας στην θέση του αριστερού εσωτερικού μέσου. Κόντρα στην Άρκα ξεκίνησε βασικός στον άξονα, χωρίς, να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ίσως στην φυσική του θέση να μπορεί να δώσει περισσότερα. Μοιάζει να παραμένει στάσιμος τα τελευταία δύο χρόνια.

Τάσος Λαγός

Από τους πιο βελτιωμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία. Είναι αξιοσημείωτη η πρόοδος του. Αυτό το καλοκαίρι έχει βάλει στο... ρεπερτόριο του και τα σουτ από μακρινή απόσταση, αρκετά από τα οποία βρήκαν στόχο στις προπονήσεις. Καλός στο πρώτο φιλικό, τον πήρε η... μπάλα στο δεύτερο.

Αμπντούλ Ατζαγκούν

Ο Γιάννης Αναστασίου τον είχε από κοντά, δούλεψε αρκετά μαζί του και ο Νιγηριανός μέσος αποτύπωσε στο γήπεδο τις οδηγίες του προπονητή του. Έχει αλλάξει προς το καλύτερο, όσον αφορά την ανασταλτική του συμπεριφορά. Ήταν ο κορυφαίος στην νίκη επί της Άρκα, θετικός και απέναντι στην Λέχια. Πάει... φουλ για βασικός!

Μάικλ Νιούμαν

Από τους πιτσιρικάδες που ξεχώρισε. Έχει καταπληκτικά τελειώματα για την ηλικία του, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και αν δουλέψει σκληρά θα κάνει... παπάδες στο μέλλον. Έδειξε ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων του απέναντι στην Άρκα.

Κάρλος Ζέκα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Ένας καθοριστικός παράγοντας για το εξαιρετικό κλίμα στα «πράσινα» αποδυτήρια. Διαμάντι πραγματικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι και στις προπονήσεις του, είναι ο γνωστός... ακούραστος μέσος! Στα φιλικά τώρα, ήταν εξαιρετικός στο πρώτο και αρνητικός όπως και η υπόλοιπη ομάδα στο 4-0 του Γκντανσκ.

Χρήστος Δώνης

Κάνει ένα καταπληκτικό ημίχρονο κόντρα στην Λέχια, παίζοντας ως αμυντικός μέσος στον ρόμβο της μεσαία γραμμής του Παναθηναϊκού. Έχει ξεψαρώσει για τα καλά και θα είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

Θανάσης Ντίνας

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, είναι από τους ποδοσφαριστές που ξεχώριζε καθημερινά στις προπονήσεις. Αυτό που του λείπει και αν το βρει θα καθιερωθεί, είναι η ουσία στο παιχνίδι του. Άριστος χειριστής της μπάλας, έχει βελτιώσει τα... τελειώματα του.

Βίκτωρας Κλωναρίδης

Ο... σφαίρας του Παναθηναϊκού. Εξαιρετικός καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας με μοναχά ένα αρνητικό πρόσημο. Την κακή παρουσία στο φιλικό του Σαββάτου. Σε καμία στιγμή δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα.

Νίκος Καρέλης

Δούλεψε αρκετά στα τελειώματα, έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση αλλά... σημάδεψε την παρουσία του στην Πολωνία η αποβολή του στο τελευταίο φιλικό. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος απέναντι στην Άρκα και θα χτυπήσει στα ίσια την θέση του παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ στην γραμμή κρούσης.

Μάρκους Μπεργκ

Ήρεμη δύναμη ο Σουηδός. Τον έβλεπες να... σκοτώνει τους πορτιέρο στις ασκήσεις και καταλάβαινες τα «γιατί» της καταπληκτικής του περυσινής σεζόν. Από τους καλύτερους χαρακτήρες στην ομάδα. Αθόρυβος. Όσον αφορά την παρουσία του στα φιλικά, ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Μλάντεν Πέτριτς

Μεγάλη πολυτέλεια να τον έχει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του. Ο Κροάτης στράικερ σε κάθε ευκαιρία έδειχνε την ποιότητα του και αν είναι υγιής θα κάνει διαφορά και μάλιστα μεγάλη. Πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν με εξαιρετικό πλασέ και... ριμπάουντ. Στο δεύτερο φιλικό έπαιξε ως δεκάρι πίσω από τους επιθετικούς, δείχνοντας και εκεί θετική αντίδραση.

Εμίρ Μπαϊράμι

Ο Σουηδός εξτρέμ επανέρχεται σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά το θέμα με την μέση του. Ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ενώ τις τελευταίες ημέρες μπήκε με μπάλα. Δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα