Μίτσελ: «Σας ζητάω να πιστέψετε και φέτος στην ομάδα!»

Μίτσελ: «Σας ζητάω να πιστέψετε και φέτος στην ομάδα!»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Σας ζητάω να πιστέψετε και φέτος στην ομάδα!»

bet365

Πιο σίγουρος από ποτέ για την δουλειά του και την ομάδα του Ολυμπιακού είναι φέτος ο Μίτσελ, όπως αποκάλυψε στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Όπως και στην περσινή προετοιμασία έτσι και φέτος ο Μίτσελ κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις από την Αυστρία είναι πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος αρκεί όλοι να έχουν πίστη στην ομάδα και το υλικό της. Ο Ισπανός προπονητής είναι της άποψης πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει βήματα προς τα εμπρός και ενώ καλείται να πάρει άμεσα τις τελικές του αποφάσεις για το ρόστερ, αναμένοντας και την ενίσχυση της ομάδας σίγουρα με έναν φορ ακόμα.
Ο Μίτσελ μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για:
Την πρώτη εβδομάδα στο Ζέεφελντ και το πρώτο σχόλιο του για την πορεία της προετοιμασίας: Πιστεύω ότι κάναμε πρόοδο σε σχέση με πέρσι. Ξεκινώντας από τον προπονητή είναι πιο εύκολο γιατί έχουμε πιο πολλούς παίκτες στην ομάδα. Είναι πιο εύκολο γιατί έχουμε πολλούς παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα και καταλαβαίνουν πιο εύκολα την δουλειά που θέλουμε. Μερικοί παίκτες είναι έναν χρόνο και κάτι μήνες στην ομάδα και ξέρουν τις συνθήκες στην προπόνηση και στον σύλλογο. Μία εβδομάδα προετοιμασίας δεν είναι τίποτα μετά από περίοδο διακοπών. Οι ποδοσφαιριστές γύρισαν σε μία πολύ καλή φυσική κατάσταση και ξέρουν τι ζητάμε εμείς και ήρθαν όλοι με ιδανικό βάρος. Πάμε σιγά σιγά. Μία εβδομάδα δεν είναι τίποτα.
Την διαφορετικότητα της φετινής προετοιμασίας συγκριτικά με την περσινή κυρίως λόγω του ρόστερ και του γεγονότος πως έχει αρκετούς νέους παίκτες και το πόσο τον βοηθάει στην δουλειά του ότι ο προγραμματισμός έχει τρέξει πιο γρήγορα: Αυτή είναι μία μεγάλη διαφορά που υπάρχει και η δεύτερη είναι ότι μερικοί παίκτες δεν χρειάζεται να τους λέμε τι πρέπει να κάνουν και το τι θέλουμε από εκείνους. Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο εύκολο το φετινό ξεκίνημα, αλλά είναι πιο φυσιολογικό.
Γι' αυτό και είμαστε ήρεμοι και ευχαριστημένοι και όπως είπαμε πριν από έναν χρόνο εδώ στο ίδιο σημείο πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα και μαζί και υπομονή για να βρούμε τον ρυθμό μας. Η ιστορία όπως ξέρουμε όλοι ήταν πολύ καλή. Την ξέρουμε όλοι την ιστορία. Καταλαβαίνω ότι τα λόγια μου ακούγονταν πέρσι σαν δικαιολογία, αλλά ήμουν σίγουρος ότι με την δουλειά που κάναμε και τους παίκτες που είχαμε θα μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.
Όταν τελείωσε ο αγώνας με την Άντερλεχτ στις 8 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη είπαμε ότι βλέπουμε σιγά σιγά την ομάδα. Πήγαμε και στην Βαλένθια και παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκεί. Από εκεί και πέρα μαζί με τα παιχνίδια του Champions League ήταν 25 παιχνίδια, που χάσαμε μόνο τα δύο με την Παρί. Μόνο εκεί ηττηθήκαμε. Οι ποδοσφαιριστές ήταν πρωταγωνιστές για αυτή την πρόοδο που είχε η ομάδα και τώρα είμαστε ακριβώς σε αυτό το σημείο. Το έχω ζητήσει ξανά και το ζητάω και φέτος. Πιστέψτε αυτά που λέμε. Πιστέψτε στην ομάδα.
Το ότι έχει ανεβάσει ήδη πολύ τον πήχη, το τι να περιμένει κανείς από τον φετινό Ολυμπιακό και τα αποτελέσματα: Δεν μετράνε τόσο πολύ οι ήττες ή οι νίκες, αλλά ότι η ομάδα είχε μία πρόοδο. Βρήκαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Υπήρχε μία πρόοδος και η ομάδα ανέβασε σιγά σιγά ρυθμούς. Παρόλο που εσείς κάθεστε απέναντί μου φαντάζομαι πως όλοι συμφωνούμε ότι μέχρι τον Δεκέμβρη ήμασταν εξαιρετικοί. Θα υπάρχει μία ήττα παραπάνω μία νίκη παραπάνω. Το θέμα είναι η ομάδα να κάνει μία πρόοδο. Να είμαστε εμείς ως σύλλογος στον σωστό και τον ίσιο δρόμο.
Τις πολλές αλλαγές στον Ολυμπιακό και το πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό: Υπάρχει μία διαφορά. Μία βασική αλλαγή. Πέρσι προσπαθήσαμε να παίρνουμε παίκτες που θα ήταν βασικοί στην ενδεκάδα. Κάναμε μεταγραφές για να έχουμε παίκτες για το βασικό μας σχήμα. Φέτος ψάχνουμε καλούς παίκτες που να συμπληρώνουν αυτό που έχουμε ήδη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχουμε επιτυχίες, αλλά κάνει πιο εύκολη την δουλειά μας. Είναι μία δουλειά που πλέον φαίνεται να είναι αυτή που πρέπει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα