Preview Βραζιλία – Ολλανδία: Ποντάρισμα στα γκολ

Gazzetta team
Preview Βραζιλία – Ολλανδία: Ποντάρισμα στα γκολ

bet365

Βραζιλία και Ολλανδία τίθενται αντιμέτωπες με στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης.
Κωδ. ΟΠΑΠ: 100
Ωρα / TV: 23:00 / ΝΕΡΙΤ
Γήπεδο: ΕΣΤΑΔΙΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ (72.900)
Διαιτητής: Τζαμέλ Χαϊμούντι (Αλγερία)
Παράδοση: Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δυο νίκες έχει η «σελεσάο» (1998 4-2 πέν., 1994 3-2), δυο και οι «οράνιε» (1974 2-0, 2010 2-1). Σε επίπεδο φιλικών αγώνων, η Βραζιλία έχει δυο νίκες, η Ολλανδία μία, ενώ τέσσερα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Τελευταίο ραντεβού τους το 2011, στην Γκοϊανία, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Αποδόσεις ΟΠΑΠ: 2.10 – 3.50 – 2.85.
Ενας τίτλος κατάλληλος για τον ιστορικό διασυρμό της «σελεσάο» από τη Γερμανία θα μπορούσε να ήταν «Η αποκαθήλωση της Βραζιλίας». Το συγκρότημα του Λουίζ Φελίπε Σκολάρι εμφανίστηκε με πολλά αμυντικά κενά κι έγινε έρμαιο των επιθέσεων των «πάντσερ», τα οποία ανά πάσα στιγμή ήταν απειλητικά προς την εστία του Ζούλιο Σέζαρ. Το τελικό 7-1 υπέρ της ομάδας του Γιόακιμ Λεβ τα λέει όλα. Δυο γκολ σημείωσαν οι Κρόος και Σίρλε, με τον δεύτερο να έρχεται από τον πάγκο και να μην δείχνει κανένα έλεος. Ξεχωριστό παιχνίδι για τον Κλόζε που πέτυχε ένα τέρμα, το οποίο του προσέφερε την πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Ο άσος της Λάτσιο ξεπέρασε το «φαινόμενο», τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο. Στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Οσκαρ σκόραρε για τους «καριόκας», όμως δεν μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό ήταν το γκολ της τιμής. Η επόμενη μέρα αναμένεται δύσκολη για τη «σελεσάο». Ο Σκολάρι έδειξε αμετανόητος στη συνέντευξη Τύπου, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό. «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για έξι λεπτά και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν έχω απάντηση», «οι αντίπαλοί μας στη διοργάνωση ήταν τελικά ανώτεροι απ' όσο πιστεύαμε» ήταν τα σχόλια που ξεχώρισαν. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι πολλές, όλοι στην ομάδα περιμένουν την αντίδραση των φιλάθλων. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό της Ολλανδίας επίσης επικρατεί κατήφεια. Ο αποκλεισμός μέσω της διαδικασίας των πέναλτι από την Αργεντινή δεν «χωνεύεται» εύκολα. Το 0-0 της κανονικής διάρκειας μάλλον κολακεύει τους «οράνιε», που δεν πήραν τις βοήθειες των αστέρων τους, Ρόμπεν και Φαν Πέρσι. Ο Λουίς Φαν Χάαλ θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ακολούθως θα βρεθεί στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι εδώ αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα, ο μόνος παίκτης που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στη διοργάνωση είναι ο τερματοφύλακας Φορμ.
Πιθανές ενδεκάδες
Βραζιλία (4-3-3): Τζέφερσον – Μαϊκόν, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξγουελ – Λουίζ Γκουστάβο, Ραμίρες, Οσκαρ - Ουίλιαν, Ζο, Χουλκ
Ολλανδία (5-3-2): Φορμ – Φερχέχ, Ντε Φρέι, Φλααρ, Μάρτινς Ιντι, Μπλιντ – Ντε Γκούζμαν, Φερ, Σνέιντερ – Ρόμπεν, Φαν Πέρσι
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η «σελεσάο» καλείται να αποζημιώσει τον κόσμο της για την παρουσία και την υποστήριξή του, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή οι παίκτες της είναι «άδειοι» ψυχολογικά. Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη στο στρατόπεδο των «οράνιε». Στο 2.10 προσφέρεται το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ στον ΟΠΑΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα