Περιμένει τα ευχάριστα για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός!

Περιμένει τα ευχάριστα για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Περιμένει τα ευχάριστα για «Σίφο» ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τα είπε την Παρασκευή με τους Ρώσους και το Σάββατο θέλει να αποτυπωθεί στο χαρτί η λύση του συμβολαίου του.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το σίριαλ με την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό, όπως σας είχαμε προϊδεάσει από την Τρίτη. Ειδικά μάλιστα μετά την τελευταία επικοινωνία που είχε ο Κροάτης αμυντικός με τους ανθρώπους της Ντιναμό Μόσχας.

Ο «Σίφο» την Παρασκευή είχε επαφή με την διοίκηση της ρωσικής ομάδας, επιβεβαιώνοντας την προφορική συμφωνία που υπήρχε από την Πέμπτη για λύση του συμβολαίου του, με μία μικρή αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας.

Πλέον που απομένει πλέον είναι το Σάββατο, να πέσουν οι υπογραφές και στα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου ο διεθνής στόπερ να είναι κατοχυρωμένος και να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα