Αναρμόδιο το CAS για ΠΑΟΚ κι επίθεση σε ΕΠΟ!

Αναρμόδιο το CAS για ΠΑΟΚ κι επίθεση σε ΕΠΟ!

Gazzetta team
Αναρμόδιο το CAS για ΠΑΟΚ κι επίθεση σε ΕΠΟ!

bet365

Το CAS δεν περίμενε την Δευτέρα(14/7) για να βγάλει την απόφαση για τον ΠΑΟΚ καθώς έκρινε αναρμόδιο για να την εκδώσει. Επίθεση της ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης κατά ΕΠΟ και μερίδας ΜΜΕ.

Οριστικά στο Europa League θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που το CAS έκρινε πως δεν είναι αρμόδιο να πάρει την απόφαση για την ένσταση που είχε καταθέσει! Μάλιστα στην ανακοίνωση του ο Δικέφαλος τονίζει πως εκτέθηκε η ΕΠΟ, ενώ κάνει επίθεση και στον Γιώργο Σαρρή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε μόλις την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να δηλώσει αναρμόδιο να δικάσει επί της ουσίας την προσφυγή μας για την απόφαση των Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ που αφορούσε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ του Πρωταθλήματος 2013-14. Συγκεκριμένα, το CAS απέφυγε να καλύψει το κενό της νομοθεσίας της ΕΠΟ και να αποτελέσει το τριτοβάθμιο όργανο στη μεταξύ μας διαμάχη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδέχεται την απόφαση του CAS να μην μπει στην ουσία του ζητήματος, ωστόσο οφείλει να επισημάνει πως η δήθεν αξιοπιστία της ΕΠΟ και των επιτροπών της δεν πείθει ούτε τον πλέον αφελή. Η “ακεραιότητα” και η “ανεξάρτητη κρίση” των ανθρώπων που αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ αποδεικνύονται περίτρανα μέσα τις… τυχαίες συνομιλίες “αλλοδαπών” που ερευνά η δικαιοσύνη.

Η ΕΠΟ και οι Πειθαρχικές Επιτροπές της εκτίθενται μόνες τους, δέσμιες ενός συστήματος που τις ¨θρέφει” και ανήμπορες για πραγματικά έργα που θα προασπίσουν το συμφέρον του αθλήματος.
Ο κ. Σαρρής, βέβαια, όχι μόνο δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, όχι μόνο δεν έχει αρθρώσει μια συλλαβή, έστω για τους τύπους, για όσα του καταλογίζονται από έντιμους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, αλλά αρνείται να διατάξει μια υποτυπώδη έρευνα για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, άλλωστε, έχει δείξει πως αντιδρά μόνο σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χάνει και τους λίγους φιλάθλους που απέμειναν να αντιστέκονται στην εικόνα απόλυτης παρακμής που παρουσιάζει και οι “άρχοντές του” ορθώνουν το ανάστημά τους μόνο για να εκδικηθούν όποια ΠΑΕ φωνάξει για την κατάντια τους. Θα επανέρθουμε σύντομα…
ΥΓ: Παράλληλα με την κατάρρευση του παραποδοσφαίρου, ευελπιστούμε ότι θα καταρρεύσει το διαβρωμένο σύστημα σε μεγάλο μέρος των ΜΜΕ που προσπαθούν πίσω από νομικίστικες δικαιολογίες να κάνουν τον συνήγορο του Διαβόλου και να υποβιβάσουν ή να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις που προκύπτουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα