Gunner ο Αλέξις!

Gunner ο Αλέξις!

bet365

Η Αρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Μπαρτσελόνα. Πολυετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 25χρονος Χιλιανός μεσοεπιθετικός.

Ο πρώην άσος των Ρίβερ Πλέιτ και Ουντινέζε βρέθηκε την Πέμπτη στο Λονδίνο για τις ιατρικές εξετάσεις και θα εσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα στο τέλος Ιουλίου μετά από μερικές μέρες διακοπών μετά το Mundial. Οι πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα των Gunners αναμένεται να είναι στο Emirates Cup, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Αυγούστου.

«Οπως πολύς κόσμος είδε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Αλέξις είναι ένας φανταστικός παίκτης και είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να τον φέρουμε εδώ. Ο Αλέξις θα προσθέσει δύναμη, δημιουργικότητα και μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και θα τον έχουμε μαζί μας τις επόμενες εβδομάδες. Είναι πολύ σταθερός και έχει κάνει εμφανίσεις στο υψηλότερο επίπεδο, είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί όπως και εγώ θα καλωσορίσουν» είπε ο Αρσεν Βενγκέρ στο πλαίσιο της μεταγραφής.

Ο ίδιος ο Αλέξις δήλωσε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Αρσεναλ, μία ομάδα που έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, ένα πολύ καλό ρόστερ και μεγάλη στήριξη από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο και ένα εξαιρετικό στάδιο στο Λονδίνο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να παίξω για την Αρσεναλ στην Premier League και στο Champions League. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την Αρσεναλ για να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα