ΠΑΟΚ και Αθανασιάδης θα ξανά κουβεντιάσουν

ΠΑΟΚ και Αθανασιάδης θα ξανά κουβεντιάσουν

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και Αθανασιάδης θα ξανά κουβεντιάσουν

bet365

Το κεφάλαιο Αθανασιάδη παραμένει ανοιχτό, καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι ΜΟΝΟ οικονομική. Με την πλευρά Κλάους να επιμένει σ’ ένα ποσό που φτάνει τις 550.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ προσφέρει 400.000 ευρώ

Εκτός από την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας που δεν λέει να έρθει, στον ΠΑΟΚ ασχολούνται και θέματα εσωτερικά, όπως η περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη. Το θέμα δεν λέει να κλείσει κι αυτό έχει να κάνει ΜΟΝΟ με οικονομική διαφορά που έχουν οι δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ όπως έχουμε γράψει στο gazzetta.gr προσφέρει στάνταρ 400.000 ευρώ συν μπόνους για επίτευξη στόχων. Να θυμίσουμε πως Κλάους εισπράττει από τους Θεσσαλονικείς ετησίως 150.000 ευρώ.

Η πλευρά του διεθνή επιθετικού έχει καταθέσει την πρόταση της η οποία απέχει από αυτά που προσφέρει η ΠΑΕ. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές λέγεται πως είναι πάνω από 150.000 ευρώ. Τα χρήματα που ζητάει ο Κλάους με βάσει την εικόνα που παρουσίασε τα τελευταία δύο χρόνια όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας τα δικαιούται. Το θέμα για την ώρα παγώνει καθώς όλοι περιμένουν τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει λύση με τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη.

Σε ότι έχει να κάνει με την επιθυμία του ίδιου του Κλάους ή των εκπροσώπων του να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για διαπραγματεύσεις δεν υφίσταστε. Ενώ διαψεύδεται πως ο Αθανασιάδης έθεσε θέμα για την παραμονή του θα παίξει ρόλο το πώς θα «οχυρωθεί» σωστά ο ΠΑΟΚ για το μέλλον.

Ενώ τέλος ο Αθανασιάδης αφήνει να εννοηθεί ότι ο ίδιος δεν έχει πάρει μέρος σε κάποια συνάντηση με ανθρώπους του ΠΑΟΚ..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα