Πήρε Πασά και Σαραμαντά ο Ηρακλής

Gazzetta team
Πήρε Πασά και Σαραμαντά ο Ηρακλής

bet365

Την απόκτηση του 24χρονου Γιάννη Πασά από τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ο προπονητής του Ηρακλής Νίκος Παπαδόπουλος. Στον «Γηραιό» κι ο Σαραμαντας.

Μετά τον Γιώργο Σμίλτο ο Ηρακλής συμφώνησε με τον Γιάννη Πασά. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, γνωστοποίησε την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού. Ο Πασάς γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1990 και εκτός από τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε και στον Ακαρνανικό. Μάλιστα, στην συνέχεια ο νεαρός ανακοινωθηκε και επίσημα, όπως και ο Γιώργος Σαραμαντάς, που αποκτήθηκε από τον Πανηλειακό!

Η ανακοίνωση του Πασά:

Ο Γιάννης Πασάς υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908 και αμέσως μετά δήλωσε ότι: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Φυσικά ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την επάνοδο του Ηρακλή στην φυσική του θέση, στην μεγάλη κατηγορία. Άλλωστε αυτό είναι που αρμόζει σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, φανέλα και κόσμο που την ακολουθεί πιστά. Δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα, οι ποδοσφαιριστές ούτως ή άλλως μιλάνε μέσα στο γήπεδο με την απόδοση τους". Ο Πασάς γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1990 και αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση του Σαραμαντά:

Παίκτης του Ηρακλή είναι πλέον ο Γιώργος Σαραμαντάς ο οποίος υπέγραψε σήμερα(10/07) το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908. Ο Σαραμαντάς γεννήθηκε στις 29-01-1992 και έπαιζε τα δύο τελευταία χρόνια στον Πανηλειακό. Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ηρακλή, μια ομάδα με τεράστια δυναμική και προοπτική να πετύχει όποιον στόχο θελήσει. Μέσα από την δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε και να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που πρέπει, στην Super League».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα