Αποστολόπουλος, ο επόμενος στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Αποστολόπουλος, ο επόμενος στον Πλατανιά

bet365

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Πλατανιά, καθώς προπονείται με τους Χανιώτες και γραφειοκρατικά θέματα έχουν αφήσει πίσω την ανακοίνωσή του.

Μετά τον Ζένια Νέπλιακ, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Πλατανιά. Ο 23χρονος δεξιός μπακ έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βέροια, και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στα Χανιά, όπου προπονείται κανονικά με τους «ερυθρόλευκους» της Κρήτης. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα, που αναμένεται να λυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και επισημοποιηθεί το deal.

To who is who

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως παραχωρήθηκε δανεικός στη Ζάκυνθο. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Βέροια για να μείνει ελεύθερος φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα