«Ψημένος» για Σεβίλλη ο Ρόσι

Gazzetta team
«Ψημένος» για Σεβίλλη ο Ρόσι

bet365

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανδαλουσία, είναι ο 23χρονος μέσος της Γιουβέντους.

Από την πρώτη στιγμή που οι «πράσινοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φαούστο Ρόσι γνώριζαν οτι δεν είχαν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που στο παιχνίδι για την απόκτησή του μπήκε και η Σεβίλλη.

Ο 23χρονος μέσος, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εl Desmarque Radio», όπου παρουσιάστηκε ιδιαίτερα θετικός στο πάει στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

«Δεν ξέρω τίποτα. Με έχουν πάρει αρκετοί δημοσιογράφοι σχετικά με το μέλλον μου. Ξέρω οτι ο ατζέντης μου έχει μιλήσει με τον Μόντσι (σ.σ αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης). Ξέρω οτι είχαν έρθει και με είχαν δει δύο φορές πέρυσι, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι για το οποίο θα μπορούσα να μιλήσω», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να παίξω στην Σεβίλλη. Και πως δεν θα ήθελε; Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που έχει πάρει το Europa League. Είναι ακόμη νωρίς για να πω περισσότερα αλλά αν η Σεβίλλη με θέλει, γιατί όχι;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα