Από δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας οι «ύποπτοι» παίκτες!

Από δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας οι «ύποπτοι» παίκτες!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται σε κύκλωμα στημένων αγώνων παίζουν σε δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όχι σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, τέσσερις ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε κύκλωμα στημένων αγώνων. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι προέρχονται από ομάδα της Σούπερ Λίγκας, αλλά και από ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Το gazzetta.gr έψαξε την υπόθεση και αποκαλύπτει ότι οι τρεις παίκτες αγωνίζονται σε ομάδα της Αθήνας και ο ένας σε επαρχιακή ομάδα, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης αυτό που έχει σημασία, είναι ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν καθόριζαν το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά πόνταραν σε στοιχηματικές του εξωτερικού, κερδισμένα κόρνερ, πλάγια άουτ και άλλα σχετικά, προκειμένου να είναι ακόμα πιο δύσκολη η ανακάλυψη τους.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και άμεσα, θα απαγγελθούν κατηγορίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα