Πρώτα Λεωφόρος, μετά ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Πρώτα Λεωφόρος, μετά ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πρώτα Λεωφόρος, μετά ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

bet365

Κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ τσέκαρε το γήπεδο της Λεωφόρου κι άναψε το «πράσινο φως» για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στον Παναθηναϊκό, αλλά έπειτα πιθανότατα θα γίνει μετακίνηση στο ΟΑΚΑ.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας επισκέφθηκαν το γήπεδο του Τριφυλλιού οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κι όπως αναμενόταν -βάσει του γενικού συμπεράσματος των παρατηρήσεών τους- δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Από εκεί και πέρα ωστόσο είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της... μετακόμισης στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού στη συνέχεια οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ή και στο ιδανικό σενάριο της πρόκρισης στους ομίλους, τα στάνταρ αλλάζουν και το ΟΑΚΑ μοιάζει μονόδρομος για τους «πράσινους» όπως αναφέρεται.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ το Τριφύλλι, επίσης θα χρησιμοποιηθεί η Λεωφόρος, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να παίξει στην ιστορική του έδρα μόνο αν λύσει το ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού. Είναι γνωστό εξάλλου ότι η ισχύς του ρεύματος και η παραγωγή φωτός στο γήπεδο δεν είναι εναρμονισμένη με τις αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Ωστόσο μέσα στο πλάνο έργων ανάπλασης της Λεωφόρου με το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής συμπεριλαμβάνεται και αυτό.

Το ζήτημα όμως είναι πως το συγκεκριμένο κονδύλι δεν θα διατεθεί άμεσα, μέσα δηλαδή στο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι η πολυδάπανη διαδικασία θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από τα ταμεία της ΠΑΕ κι αυτό με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν δείχνει ιδιαίτερα εφικτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα