Νεαρός παίκτης της Καλλονής έσωσε ηλικιωμένο (pics)

Νίκος Τσιώκος
Νεαρός παίκτης της Καλλονής έσωσε ηλικιωμένο (pics)

bet365

Ο 22χρονος επιθετικός της Καλλονής, Θεοδόσης Κύπρου, έσωσε μαζί με άλλα τρία άτομα ηλικιωμένο από πνιγμό στη Μυτιλήνη.

Να σώσει έναν ηλικιωμένο από πνιγμό επιχείρησε και τα κατάφερε ο Θεοδόσης Κύπρου. Ο 22χρονος επιθετικός της Καλλονής απολάμβανε τον ήλιο σε παραλία της Μυτιλήνης όταν ο ίδιος και οι υπόλοιποι λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι ο εν λόγω ηλικιωμένος δεν μπορούσε να κολυμπήσει, ενώ ήταν στα βαθιά και τον σκέπαζαν τα κύματα, με αποτέλεσμα να ζητάει βοήθεια.

Ο παίκτης βούτηξε αμέσως μαζί με άλλα τρία άτομα και με τη βοήθεια των τραυματιοφορέων του ΕΚΑΒ τον έβγαλαν στη στεριά. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου είναι εκτός κινδύνου, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα lesvosnews.gr, απ' όπου είναι και η φωτογραφία που ακολουθεί.

Όσο για τον Θεοδόση Κύπρου, έχει αγωνιστεί σ' ένα ματς στη Σούπερ Λίγκα, ενώ μόνο ηρωική μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η προσπάθεια που έκανε μαζί με άλλους τρεις άνδρες, η οποία έσωσε μια ζωή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα