Επιμένουν για Εσιέν και Ολυμπιακό!

Επιμένουν για Εσιέν και Ολυμπιακό!

Επιμένουν για Εσιέν και Ολυμπιακό!

bet365

Οι συμπατριώτες του Εσιέν βάζουν ξανά στο… κόλπο τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως μαζί με την Τράμπζονσπορ είναι οι επιλογές του από την Ευρώπη!

Το μέλλον του στη Μίλαν δυσοίωνο και ο Μίκαελ Εσιέν ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «ροσονέρι» θέλουν να ξεφορτωθούν τα μεγάλα συμβόλαια και ανάμεσα σε αυτά είναι και του Γκανέζου μέσου. Μάλιστα, είναι διατεθειμένοι να ρίξουν την τιμή παραχώρησής του, αφού έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος να μείνει ελεύθερος. Οι Γκανέζοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός είναι ψηλά στις προτιμήσεις του παίκτη, ενώ και η Τράμπζονσπορ φέρεται να τον πιέζει. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως αν ο Εσιέν δεν διαλέξει τα πετροδόλαρα του Κατάρ, τότε οι ερυθρόλευκοι θα είναι η πρώτη του επιλογή. Οι Πειραιώτες πάντως δεν επιβεβαιώνουν κάτι και τη δεδομένη χρονική στιγμή κινούνται με άκρα μυστικότητα να κλείσουν και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα