Mundial 2014: Σκολάρι: «Ο Νεϊμάρ δεν αισθανόταν τα πόδια του»

Mundial 2014: Σκολάρι: «Ο Νεϊμάρ δεν αισθανόταν τα πόδια του»

Gazzetta team
Mundial 2014: Σκολάρι: «Ο Νεϊμάρ δεν αισθανόταν τα πόδια του»

bet365

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι μίλησε για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ και τόνισε πως ο άσος της Βραζιλίας δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του.

Στη Βραζιλία προσπαθούν να ξεπεράσουν τον σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ στη μέση, που θα μπορούσε να του προκαλέσει και κινητικά προβλήματα. Ο άσος της Σελεσάο θα χάσει το υπόλοιπο του Μουντιάλ, κάτι που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους Βραζιλιάνους στην προσπάθειά τους να φτάσουν μέχρι το φινάλε και να κατακτήσουν τον τίτλο. Μάλιστα, ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του τη στιγμή που τραυματίστηκε, όπως δήλωσε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

«Μετά το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε τον γιατρό, όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει.

Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφοράς μας επειδή είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικά ενόψει του ημιτελικού και του τελικού», ανέφερε ο τεχνικός της Βραζιλίας.

Όσο για το αν ο παίκτης της Μπαρτσελόνα θα δώσει το παρών, είτε στον πάγκο, είτε στην κερκίδα, στον ημιτελικό με τη Γερμανία, ο Σκολάρι τόνισε πως αυτό θα κριθεί από την κατάστασή του. «Θα είναι μαζί μας εάν μπορέσει, στον πάγκο ή στις εξέδρες. Το έχουμε ζητήσει αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του τις προσεχείς ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα