Πρόταση ενόψει για Καπίνο από Μπενφίκα

Πρόταση ενόψει για Καπίνο από Μπενφίκα

Gazzetta team
Πρόταση ενόψει για Καπίνο από Μπενφίκα

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα και σύμφωνα με τους Πορτογάλους οι «Αετοί» είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι δεν έχει στα χέρια καμία επίσημη πρόταση για τον Στέφανο Καπίνο, κάτι τέτοιο ωστόσο αναμένεται να συμβεί άμεσα. Εκείνη που βλέπει πιο «ζεστά» απ' όλες τις ενδιαφερόμενες την περίπτωση του διεθνούς πορτιέρο είναι όπως φαίνεται η Μπενφίκα κι όπως αναφέρουν οι Ίβηρες, ο σύλλογος της Λισσαβόνας είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση απόκτησής του.

Σημειώνεται ότι οι «πράσινοι» ζητούν τουλάχιστον 2-2,5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για την παραχώρηση του Καπίνο, με τον νεαρό τερματοφύλακα να βρίσκεται στη λίστα κι άλλων ομάδων από Ισπανία (Σοσιεδάδ, Σεβίλλη) και Ιταλία (Τζένοα, Βερόνα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα