Εντυπωσιακός ο Κότσαρης (vid)

Εντυπωσιακός ο Κότσαρης (vid)

Νίκος Αθανασίου
Εντυπωσιακός ο Κότσαρης (vid)

bet365

Ο 18χρονος πορτιέρο έχει ξεκινήσει... φορτσάτος την προετοιμασία και το πρωί του Σαββάτου κέρδισε τα «μπράβο» τεχνικού επιτελείου και συμπαικτών. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Γκνιεβίνο: Νίκος Αθανασίου.

Όσοι παρακολουθούν τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κάνουν λόγο για έναν νεαρό πορτιέρο που αν δουλέψει σωστά, έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα και να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Κώστα Κότσαρη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει από τους μικρούς στις πρώτες προπονήσεις των «πρασίνων» επί πολωνικού εδάφους.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου πραγματοποίησε κάποιες πολύ απαιτητικές επεμβάσεις και κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα συμπαικτών και τεχνικού επιτελείου. Δείτε στο video την δύσκολη διπλή απόκρουση του μικρού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα