Τα λένε Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας

Τα λένε Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας

Gazzetta team
Τα λένε Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας επέστρεψε στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να τεθούν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ.

Ο «Τράι» επέστρεψε την Παρασκευή στην Αθήνα από τη Ρόδο όπου βρισκόταν για τα σεμινάρια προπονητικής που παρακολούθησε κι έχει προγραμματίσει άμεσα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης ώστε να συζητήσουν όλα τα μεταγραφικά θέματα που «καίνε» τον Δικέφαλο.

Ο Μιλοβάνοβιτς άλλωστε έχει ήδη έτοιμη μια γεμάτη λίστα με παίκτες σε όλες τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ και θα αναλύσει κάθε έναν ξεχωριστά μαζί με τον Δέλλα ώστε να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν. Προτάσεις ποδοσφαιριστών πάντως υπήρξαν και στον ίδιο τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» και μάλιστα σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» υπάρχει μία περίπτωση από την κεντρική Ευρώπη που φαίνεται ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Μετά τη μεταξύ τους συνάντηση θα υπάρξει ραντεβού και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ώστε να χαράξουν γραμμή πλεύσης για τον τρόπο που θα πορευτούν, με τις προτεραιότητες να είναι αυτές του αριστερού εξτρέμ και του φορ. Ειλημμένη φέρεται να είναι ωστόσο και η απόφαση για ένα μεταγραφικό «μπαμ» που εκτός των άλλων θα... ζεστάνει τον κόσμο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα