Όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες

Θοδωρής Βασίλης
Όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες

bet365

Έτοιμη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Λουίς Σουάρες είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είναι σε συζητήσεις με την Λίβερπουλ με την συμφωνία να «κλειδώνει» μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει επαφές για την μεταγραφή του Σουάρες στην πρώτη με τους «reds» να ζητάνε το ποσό των 80 εκατ. λιρών που είναι η ρήτρα του με τους «μπλαουγκράνα» να ευελπιστούν ότι με 60 εκατ. λίρες θα τον κάνουν δικό τους.

Οι Ισπανοί πάντως, το προχώρησαν ακόμα περισσότερο αφού όπως μετέδωσε Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser» μετέδωσε ότι Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ συμφώνησαν για την μεταγραφή του παίκτη για το ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Ήδη η FIFA έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε ο παίκτης να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αν προχωρήσει η μεταγραφή παρότι ο ίδιος είναι τιμωρημένος από κάθε αθλητική δραστηριότητα για τέσσερις μήνες.

Την θετική κατάληξη των επαφών των δύο συλλόγων ήρθαν να προστεθούν και οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα Άντονι Θουμπιθαρέτα. «Ο Σουάρες είχε το θάρρος να βγει και να απολογηθεί για τις πράξεις του και τώρα είναι καιρός να ξεκινήσει η διαδικασία να ξεπεράσει το πρόβλημά του», τόνισε ο Καταλανός παράγοντας δείχνοντας ότι ο Σουάρες είναι προ των πυλών του Καμπ Νου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα