«Δεν φεύγει ο Σίλντενφελντ»

«Δεν φεύγει ο Σίλντενφελντ»

Gazzetta team
«Δεν φεύγει ο Σίλντενφελντ»

bet365

Ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ ανέφερε πως ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει συμβόλαιο με τους Ρώσους και δεν πρόκειται να φύγει.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός και δεν αντικαταστήθηκε στη φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία με τον τεχνικό του να λέει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει, αν και ο διεθνής στόπερ θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο Σίλντενφελντ απορούσε με την όχι τυχαία συμμετοχή του στο φιλικό και ελπίζει πως τις επόμενες μέρες θα βρεθεί λύση και θα μείνει ελεύθερος.

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε με τον Γκόρντον, αλλά οι λεπτομέρειες θα μείνουν μεταξύ μας. Όπως είδατε, έπαιξε στο φιλικό, μόλις μια μέρα μετά την ενσωμάτωσή του στην αποστολή. Είναι παίκτης μας, έχει συμβόλαιο σε ισχύ και θα το τηρήσει. Αν ερχόταν κάποια σούπερ προσφορά, θα μπορούσαμε να την εξετάσουμε. Όμως μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι δικό μας παίκτης. Έχουμε τέσσερις στόπερ και είμαστε πλήρεις στη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα