Τρελαμένος «Σίφο», παιχνίδια των Ρώσων!

Τρελαμένος «Σίφο», παιχνίδια των Ρώσων!

Νίκος Αθανασίου
Τρελαμένος «Σίφο», παιχνίδια των Ρώσων!

bet365

Ο Κροάτης στόπερ απορούσε με την όχι τυχαία 90λέπτη συμμετοχή του στο φιλικό της Ντιναμό και ελπίζει πως τις επόμενες μέρες θα βρεθεί λύση και θα μείνει ελεύθερος.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν όσον αφορά την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ από την Ντιναμό Μόσχας!

Όπως θα διαβάσατε οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν τον Κροάτη στόπερ για 90 λεπτά σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία, σε μία εποχή όπου ο παίκτης μετά την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα έπρεπε να κάνει διακοπές!

Ο Κροάτης αμυντικός ήταν έξαλλος με την συμπεριφορά του συλλόγου προς το πρόσωπο του και θεωρεί πως όλα γίνονται για έναν και μόνο λόγο. Για να τα... βροντήξει και να συμφωνήσει στο σπάσιμο του συμβολαίου του, χωρίς να πάρει ούτε ευρώ από τις 700.000 που προέβλεπε η συμφωνία.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν στα όρια του και η εντολή που έχει δώσει στον ατζέντη του είναι να... τελειώνει το ζήτημα και άμεσα, ώστε να προλάβει τον Παναθηναϊκό και να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα