Οι 11 Mundialistas του Μιχάλη Γρηγορίου

Mundialistas 2014 Mundialistas 2014
Οι 11 Mundialistas του Μιχάλη Γρηγορίου

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ψηφίζει στους Mundialistas του gazzetta.gr και επιλέγει τους 11 κορυφαίους στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το gazzetta.gr βρίσκεται εδώ και καιρό σε ρυθμούς Μundial και σε καλεί στο γήπεδό του! Μπες στο διαγωνισμό για την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών σε Μουντιάλ του gazzetta.gr στο Facebook και βάλε τη δική σου σφραγίδα στην ανάδειξη της κορυφαίας 11άδας των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Φτιάξε την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών και μπες στην κλήρωση για μεγάλα δώρα! Κάνε like στη σελίδα του gazzetta στο facebook και γίνε εσύ ο coach της καλύτερης μουντιαλικής 11άδας όλων των εποχών!

Ο τεχνικός της νεοφώτιστης Κέρκυρας, παίζει... Βραζιλιάνικα μιας και επέλεξε τέσσερις ποδοσφαιριστές της «Σελεσάο», με την υπόλοιπη εντεκάδα να έχει έναν Ρώσο, έναν Γερμανό, έναν Γάλλο, έναν Ολλανδό, έναν Αργεντίνο, έναν Ιταλό και έναν Άγγλο.

Οι επιλογές του Μιχάλη Γηγορίου, είναι:

Τερματοφύλακας: Γιασίν

Κεντρικοί αμυντικοί: Μπεκενμπάουερ, Μουρ

Αριστερό μπακ: Μαλντίνι

Δεξί μπακ: Καφού

Αμυντικός μέσος: Ντούνγκα

Μέσοι: Ζιντάν (δεξιά), Κρόιφ (αριστερά), Μαραντόνα (δεκάρι)

Επιθετικοί: Πελέ, Ρουμενίγκε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Mundialistas 2014
Mundialistas 2014