Κλείνει Εσόνο και τον δίνει ο Ατρόμητος

Κλείνει Εσόνο και τον δίνει ο Ατρόμητος

Μάκης Σταθάτος
Κλείνει Εσόνο και τον δίνει ο Ατρόμητος

bet365

Παίκτης του Ατρομήτου αναμένεται να γίνει ο Λιονέλ Ότο Εσόνο, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον ΑΟ Χανίων.

Όπως γράφει το atromitistas.gr, ο 22χρονος Καμερουνέζος αριστερός μπακ (παίζει και στη μεσαία γραμμή) που αγωνιζόταν στον Κισσαμικό θα αποκτηθεί από την ομάδα του Περιστερίοου, ωστόσο θα παραμείνει στην Κρήτη καθώς θα δοθεί για έναν χρόνο δανεικός στον ΑΟ Χανιών.

Την περασμένη σεζόν στον Κισσαμικό είχε 25 συμμετοχές και 6 γκολ στη Γ' Εθνική. Τα δείγματα του Εσόνο ήταν πολύ καλά τόσο με τον Κισσαμικό, όσο και με τον Φωκικό για λογαριασμό του οποίου πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2012 και φόρεσε τη φανέλα του σε 28 ματς στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2012/13. Το ίδιο δρομολόγιο μάλιστα (Φωκικός - Κισσαμικός - Ατρόμητος), έχει ακολουθήσει και ο συμπατριώτης του, Αλμπέρτο Ενγκουέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα