Σενάριο για Ολυμπιακό και Βαλμπουενά

Σενάριο για Ολυμπιακό και Βαλμπουενά

bet365

Γάλλοι και Άγγλοι επαναφέρουν το όνομα του Ματιέ Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό. Οι Γουέστ Χαμ, Μπεσίκτας και Φιορεντίνα συνδέονται επίσης με τον παίκτη.

Μοιάζει ιδιαίτερα... τραβηγμένο κυρίως λόγω του πολύ μεγάλου κόστους μίας τέτοιας μεταγραφής, όμως Άγγλοι και Γάλλοι το αναφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία αλλά και από το Sky Sports ο Ολυμπιακός κοιτάζει ξανά την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά. Ενός παίκτη που παλαιότερα είχε βρεθεί σχετικά κοντά στους πρωταθλητές, ωστόσο δεν έκλεισε ποτέ. Ο μουντιαλικός άσος αποτελεί μία πολύ ακριβή υπόθεση (σ.σ. η Μαρσέιγ τον κοστολογεί με πάνω από 11 εκατ. ευρώ) με την οποία ασχολούνται ενεργά (ή τουλάχιστον έτσι εμφανίζονται) οι Γουέστ Χαμ, Μπεσίκτας και Φιορεντίνα. Η Μπεσίκτας φέρεται να προσφέρει πολλά χρήματα για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό ενώ οι Τούρκοι θέλουν πλέον να αγοράσουν και τον Κώστα Μήτρογλου. Όπως και να έχει ο Βαλμπουενά είναι ένας παίκτης σχεδόν... απλησίαστος για αρκετούς συλλόγους. Τα σενάρια γύρω από αυτόν βέβαια καλά κρατούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα